Voedingsadvies - Loopschema's - Online Coaching

Sports, Health & Style

Personal Training - Groepslessen - Lignavita Proteïnedieet -

Gratis lichaamsanalyse

Contacteer ons nu voor een gratis vrijblijvende lichaamsanalyse.

Kom te weten welk lichaamstype je hebt, wat je BMI is, je vetpercentage, spiermassa en ontdek wat je streefgewicht is en hoe je dat kan bereiken.


Contact: info@sportshealthstyle.be  -   0486/208388

Afslanken

Met Proteïnedieet

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat we samen jouw doel bereiken.

Kyalin is een heel persoonlijk programma.

 • Snel en doeltreffend afslanken

 • Onder therapeutische begeleiding

 • Met eenvoudige en gevarieerde gerechten


4-stappenplan

Met SHS in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Want een succesvol dieet begint met een goede begeleiding. We gaan dan ook een doordacht stappenplan voorstellen op jouw toekomstige maat. Alle stappen moeten dan ook achtereenvolgens doorlopen worden tot het einde.

Hoe werkt het Proteïnedieet?

Heel erg eenvoudig:


Een verhoogde inname van eiwitten om het behoud van je spiermassa te garanderen
 + het beperken van koolhydraten en vetten voor een snelle vetverbranding


Die eiwitsupplementen mag je uiteraard aanvullen met lekkere verse groenten.

De berekening van de hoeveelheid en welke groenten, gebeurt aan de hand van het aantal koolhydraten per portie.


Wij raden aan enkel de producten en programma's van SHS te gebruiken, zo zijn we zeker dat we jouw doel bereiken.


Meer dan een dieet!


Dit doet het voor jou:

1. Aanbieden van een efficiënte aanpak voor gewichtsverlies

2. Snelle vetverbranding, zonder verlies van spiermassa

3. Aanreiken van nieuwe voedingsgewoonten

4.Aanzet tot een nieuwe levensstijl

 

9 dagen Cleansing-Programma

Wat is het?

Het cleansing programma van Sports, Health & Style is een 9 daagse reinigingskuur die ervoor zorgt dat je lichaam van alle opgeslagen gifstoffen ontdaan wordt.

Je lever wordt ontgift, je huid wordt mooier, je suikerverslaving raak je kwijt en je voelt je slanker en minder opgeblazen. Je vochtbalans wordt weer op punt gebracht, waardoor je buik en ganse lichaam er strakker uit zien. Het is een ideale start voor iedereen die een duwtje in de rug kan gebruiken om de stap te zetten naar een gezond eetpatroon.

Voor wie?

 • Iedereen die wil de klik maken naar een gezondere levensstijl, en daar wat hulp bij kan gebruiken

 • Iedereen die van zijn suikerverslaving af wil

 • Iedereen die wil ontgiften na een vakantie vol lekkernijen, de feestperiode, een periode met veel etentjes,... en die de draad van gezond eten terug wil oppikken

 • Iedereen die na een periode van afslanken de opgeslagen gifstoffen kwijt wil

 • Iedereen die op een korte periode nog snel een paar kilootjes wil afvallen, vòòr een trouw, een vakantie, een communie. Met het programma val je 2 tot 4kg af

 • Iedereen die graag aan een afslankkuur wil beginnen, en zijn lichaam eerst wil zuiveren, om zo een kickstart te maken met zuiver lichaam, ontvankelijk voor de veranderingen die je zal maken

Wat na het programma?

De keuze is volledig aan jou! 


 • Eens je de cleansing gedaan hebt, kan je terug aan de slag met gezonde voeding, en hoef je geen supplementen meer te gebruiken. Je kan dit op je ééntje, of met ondersteuning van Sports, Health & Style. Met gezonde voeding zal je gewicht gelijk blijven. Keer je terug naar je ongezonde gewoontes, dan is het logisch dat je kilootjes er terug zullen bij komen.


 • Je kan ook kiezen om verder te gaan met ondersteuning van voedingssupplementen, waardoor je sneller verder zal afvallen. 


 • Ben je tevreden over het resultaat van de cleansing kuur, dan kan je die na een paar weken gewoon nog eens opnieuw doen, en nog eens je gewicht extra naar beneden trekken


 • Een andere optie is het Kyalin dieet, waarbij je proteïnerijke voeding combineert met groentjes en vlees. Dit dieet is het meest effectief en geeft het snelst resultaat. Dit dieet verloopt ook in fases, waarbij je uiteindelijk terug naar gezonde voeding terugkeert, eens je je streefgewicht behaald hebt.

 

3. Met gezond voedingsplan

Omdat de ervaring ons leert dat niet iedereen erop gebrand is met voedingssupplementen te werken (alhoewel dit wel de beste resultaten boekt en wij liefst vanuit de Kyalin methode werken, onder meer uit eigen  toepassing), bieden wij ook voedingsschema's aan gebaseerd op gezonde voeding.

Eén van die methodes is het 8 weken programma, waarbij een klant wekelijks begeleid wordt in zijn evolutie naar een gezond voedingspatroon.

Hierbij worden, zonder zich aan een streng dieet te volgen, elke week 2 tips toegepast waarin stap per stap het voedingspatroon aangepast wordt. Dit programma is in combinatie met een licht trainingsprogramma, een schema dat opgesteld wordt door de coach zelf. Hierbij wordt specifiek naar vetverbranding gewerkt. 

Bij deze methode wordt er eigenlijk vooral aangeleerd gezond te eten en te bewegen, en dit vormt de aanzet tot een nieuwe levenswijze die op termijn heel veel resultaat kan boeken. Dit programma verloopt iets trager dan het programma met voedingssupplementen.

Aankomen & op gewicht blijven

Ook voor mensen die kampen met ondergewicht, of mensen die graag hun ideaal gewicht willen behouden, hebben wij speciaal aangepaste programma's. Om aan te komen richten we ons vooral op het winnen van spiermassa, voor het bereiken van een gezond BMI.

Contacteer ons voor meer informatie! 

Sportvoeding

Uit ervaring bij mezelf en andere collega's heb ik geleerd dat het heel moeilijk is als sporter om zich correct te voeden.


Je denkt dat je als je sport, meer moet eten, en jezelf ook meer mag gunnen. Maar is dat zo? Wat eet je het best voor en na de training? Wat drink je het best? Mag je zondigen en jezelf alles toekennen dat je wil eten omdat je 'het er toch weer af werkt'?


Het is helemaal niet simpel, en de ervaring leert dat het gebruik van voedingssupplementen het allemaal een beetje eenvoudiger maakt.


Het is praktisch onmogelijk om jezelf de juiste hoeveelheid proteines toe te dienen die je nodig hebt met gewone gezonde voeding, zonder daarbij ook een berg aan koolhydraten en vetten binnen te hebben. 

Daarom gaan we bij advies en sporters altijd uit van een schema met voedingssupplementen.


Voor meer informatie over sportvoeding kan je bij ons terecht tijdens een vrijblijvend gesprek.