Sports, Health & Style

Inspiring Women to be their Favorite Self

Voedingstrajecten, Proteïnediëet & Detoxkuur

Zo veel magische diëten, wondermiddeltjes en opvattingen over voeding. Maar wat werkt nu echt? Zie je het bos door de bomen niet meer? Heb je al veel geprobeerd, maar lukt het nooit om je doel te bereiken, of dat doel te behouden? Zit je vast op een plateau? We helpen je met veel plezier om dit keer wél je doel te bereiken én te behouden!


Bij onze voedingsbegeleiding is sporten optioneel, maar niet verplicht om een mooi resultaat te bekomen

Voedingstrajecten

Iedereen is anders. Uit ervaring weten wij dat wat bij de ene werkt, niet noodzakelijk bij de ander werkt en omgekeerd. 

Via een intake gaan wij op zoek naar de beste manier om jou snel en effectief te begeleiden naar jouw doel, én jou daar te houden. Want wie vindt het nu leuk om jaren lang te diëten, slechts langzaam vooruit te gaan of nog erger, in een jojo te belanden?

Ons uiteindelijk doel is een balans vinden tussen gezonde voeding en met mate genieten.


Proteïnedieet

Veel dames hebben baat bij een tijdelijk proteïnediëet om snel hun doel te bereiken.


*Met een verhoogde inname van eiwitten behoud je je spiermassa 

*Het beperken van koolhydraten en vetten zorgt voor een snelle vetverbranding

*Geen hongergevoel

*Je mag nog steeds proteïnerijke koekjes, croissants, brood, pannenkoeken, chips eten, dus je hebt niet het gevoel dat je wordt 'gestraft'

*Ons programma verloopt in 4 fases, uiteindelijk doel is steeds gezonde voeding zonder supplementen


Wij bieden een ruim assortiment aan van verschillende merken. Onze hoofdleverancier is echter Lignavita.


Producten aankopen zonder begeleiding is ook zeker mogelijk

 

9 dagen Detox Kuur

Wat is het?

Het cleansing programma van Sports, Health & Style is een 9 daagse reinigingskuur die ervoor zorgt dat je lichaam van alle opgeslagen gifstoffen ontdaan wordt.

Je lever wordt ontgift, je huid wordt mooier, je suikerverslaving raak je kwijt en je voelt je slanker en minder opgeblazen. Je vochtbalans wordt weer op punt gebracht, waardoor je buik en ganse lichaam er strakker uit zien. Het is een ideale start voor iedereen die een duwtje in de rug kan gebruiken om de stap te zetten naar een gezond eetpatroon.

Voor wie?

  • Iedereen die wil de klik maken naar een gezondere levensstijl, en daar wat hulp bij kan gebruiken

  • Iedereen die van zijn suikerverslaving af wil

  • Iedereen die wil ontgiften na een vakantie vol lekkernijen, de feestperiode, een periode met veel etentjes,... en die de draad van gezond eten terug wil oppikken

  • Iedereen die na een periode van afslanken de opgeslagen gifstoffen kwijt wil

  • Iedereen die op een korte periode nog snel een paar kilootjes wil afvallen, vòòr een trouw, een vakantie, een communie. Met het programma val je 2 tot 4kg af

  • Iedereen die graag aan een afslankkuur wil beginnen, en zijn lichaam eerst wil zuiveren, om zo een kickstart te maken met zuiver lichaam, ontvankelijk voor de veranderingen die je zal maken

Wat na het programma?

De keuze is volledig aan jou! 


  • Eens je de cleansing gedaan hebt, kan je terug aan de slag met gezonde voeding, en hoef je geen supplementen meer te gebruiken. Je kan dit op je ééntje, of met ondersteuning van Sports, Health & Style. Met gezonde voeding zal je gewicht gelijk blijven. Keer je terug naar je ongezonde gewoontes, dan is het logisch dat je kilootjes er terug zullen bij komen.


  • Je kan ook kiezen om verder te gaan met ondersteuning van voedingssupplementen, waardoor je sneller verder zal afvallen. 


  • Ben je tevreden over het resultaat van de cleansing kuur, dan kan je die na een paar weken gewoon nog eens opnieuw doen, en nog eens je gewicht extra naar beneden trekken


  • Een andere optie is het Kyalin dieet, waarbij je proteïnerijke voeding combineert met groentjes en vlees. Dit dieet is het meest effectief en geeft het snelst resultaat. Dit dieet verloopt ook in fases, waarbij je uiteindelijk terug naar gezonde voeding terugkeert, eens je je streefgewicht behaald hebt.

Aankomen & op gewicht blijven

Ook voor mensen die kampen met ondergewicht, of mensen die graag hun ideaal gewicht willen behouden, hebben wij speciaal aangepaste programma's. Om aan te komen richten we ons vooral op het winnen van spiermassa, voor het bereiken van een gezond BMI.

Contacteer ons voor meer informatie! 

Sportvoeding

Uit ervaring bij mezelf en andere collega's heb ik geleerd dat het heel moeilijk is als sporter om zich correct te voeden.


Je denkt dat je als je sport, meer moet eten, en jezelf ook meer mag gunnen. Maar is dat zo? Wat eet je het best voor en na de training? Wat drink je het best? Mag je zondigen en jezelf alles toekennen dat je wil eten omdat je 'het er toch weer af werkt'?


Het is helemaal niet simpel, en de ervaring leert dat het gebruik van voedingssupplementen het allemaal een beetje eenvoudiger maakt.


Het is praktisch onmogelijk om jezelf de juiste hoeveelheid proteines toe te dienen die je nodig hebt met gewone gezonde voeding, zonder daarbij ook een berg aan koolhydraten en vetten binnen te hebben. 

Daarom gaan we bij advies en sporters altijd uit van een schema met voedingssupplementen.


Voor meer informatie over sportvoeding kan je bij ons terecht tijdens een vrijblijvend gesprek.