Sports, Health & Style

Inspiring Women to be their Favorite Self

9 dagen Cleansing, voor & na's

Febe Verbesselt, Oudenaarde

Mariska Voet, Outrijve

Kimberley Meurez, Ronse

Melissa Grijspeert, Wevelgem

An-Sofie Van Eeckhout, Wevelgem

Veerle Van Glabeke, Kluisbergen

Anoniempje, Oudenaarde

Melissa Grijspeert, Wevelgem

Joyce Collaert, Eeklo

 

Body Transformation Bootcamp - Resultaten

 
 

Eva De Bolle, Proteinedieet & Personal Training, -8kg op 2 maand

Melanie Vervaeke, 9 dagen cleansing & Proteinedieet, 20kg op 4 maand

Lindsay Delft, 33 jaar, Proteinedieet en groepslessen, -29kg

Lindsay legde een ongelooflijke weg af! Op 7 maand tijd bereikte ze volgende resultaten:

-29kg, -19cm taille, -32cm buik en -21cm heupen, -13% vet

Lindsay behaalde de verbluffendste resultaten tijdens de eerste fase van het Kyalin dieet. Haar karakter en doorzettingsvermogen zorgden ervoor dat ze op korte tijd heel veel vet verloor. Zelfs een citytrip naar Londen stond haar met een aangepast schema niet in de weg om haar programma vol te houden. Ondertussen heeft Lindsay haar doel van 66kg bijna bereikt, en werkt ze nu door middel van Personal Training samen met mij vooral aan stevigheid en opbouw van spiermassa.

 

Vero Verwee, 47 jaar, Kluisbergen, -20kg, Proteinedieet

Ik kwam via een flyer bij Febe terecht. Ik at heel weinig, vooral rauwe groenten, en heb een heel gevoelige maag. Hoe minder ik at, hoe minder het lukte om af te vallen. In eerste instantie sloeg ik in paniek toen ik hoorde van Febe dat ik 6 keer per dag zou moeten eten. Ik had heel veel schrik dat ik nog meer zou bij komen. De eerste week was heel moeilijk. Er waren veel producten waar mijn maag het lastig mee had. Samen met Febe hebben we via een aangepast programma langzaam het aantal porties opgebouwd, zodat mijn maag hier kon aan gewennen. Door mijn moeilijke maag hebben we er ook een tijdje over gedaan om de producten te zoeken die bij mij pasten. Na een paar weken ging het veel vlotter. Mijn maag paste zich aan en ik kon alle porties eten, en de kilo’s gingen eraf. Mijn huid werd beter, en bijna om de twee weken moest ik andere kleren uit mijn kast halen waar ik al lang niet meer in kon, mijn riemen harder aanspannen, en uiteindelijk regelmatig nieuwe kleren kopen want alles wat ik had werd te groot. Ik voel mij veel fitter, heb meer energie en mijn huid is ook veel mooier. Ik zie er veel gezonder uit. Ik heb nu alle fases doorlopen en gebruik geen Kyalin meer. Ik houd mij in de week aan het schema gezonde voeding dat ik kreeg van Febe, en in het weekend kan ik terug met mate genieten van alles wat ik lekker vind. Toch blijf ik nog wekelijks afvallen. Mijn vetmassa is gezakt van 50,4 naar 38,2, dat is 12,2%! Ik verloor 11cm taille, 17cm buik en 11cm heupen. Ik heb nu terug een gezond gewicht. Ik had nooit verwacht dat ik 20kg zou afvallen door 4x zoveel te eten als dat ik vroeger at!

Karolien (31j) & Sammy (37j), Kyalin en Personal Training

Ondanks het feit dat wij reeds heel gezond aten (weinig aardappelen, veel groenten, volgens de boeken van Pascale Naessens), merkten we toch dat de kilo's er bleven bij komen. Ik stoorde mij vooral aan mijn buikje en zwembandjes, en na vele malen met Febe gepraat te hebben, besloten ik en mijn man er samen voor te gaan. Wij combineerden de voeding van Kyalin met Personal Training. Doordat we meer dan een uur moesten rijden voor onze afspraken, ging de training tweewekelijks door, en deden we de rest van de tijd onze oefeningen thuis. De resultaten waren verbluffend! Ondanks het feit dat we eigenlijk niet zoveel gewicht kwijt moesten, zagen we onze lichamen elke week veranderen, doordat Febe meer werkte op het opbouwen van spiermassa en verbranden van vetmassa dan op het verliezen van kilo's. Dit waren onze resultaten na 1 maand: 

Gewicht
 Vetpercentage
 Taille
 Buik
 Heupen
 BMI
Sammy
-11,5kg 
-11,7% 
 -6cm
-9cm 
-4cm 
 Van 26,5 naar 23,2
Karolien
-4,8kg 
-6,2% 
 -5cm
-8cm 
-7cm 
 Van 21,7 naar 20

We zijn nu een maand verder, maar we denken nog niet aan stoppen! We hebben samen een doel voor ogen, en dankzij de goede raad en motivatie van Febe, het gemak van Kyalin en onze inzet zijn we vastberaden om dat doel te bereiken.

Severine Buyck, 43 jaar, Bossuit, -13kg, 8 weken programma  

Ik ging samen met Jovanka naar Febe’s Zumba les. Ik was op een klein jaar tijd 8 kilo bijgekomen. Toen ik hoorde dat Febe ging starten met het 8 weken programma in Avelgem, greep ik mijn kans om ze aan te pakken. Ik ging er volledig voor en de wekelijkse lichaamsanalyses en motivatiegesprekken zorgden ervoor dat ik het vol hield. Ik verloor 8,5 kg op 8 weken en mijn buik en heupen waren terug strak. Ik voelde mij terug goed in mijn vel en zelfs na het programma ben ik de tips verder blijven toepassen waardoor ik in totaal 13kg verloor. Bij de volgende editie van het 8 weken programma doe ik zeker terug mee om nog een aantal kilootjes extra te verliezen!

Freddy Verbesselt, 56 jaar, Oudenaarde, -14kg, Kyalin

Zaakvoerster Febe is mijn dochter. Ik stond altijd al sceptisch tegenover proteïnediëten en andere diëten die niet met gewone voeding werkten. Toen ik meerdere pogingen ondernomen had met een diëtiste, waarbij ik na een korte periode toch altijd opgaf, en ik de klanten bij Febe zag buiten komen met hele goede resultaten, besloot ik om mijn vooroordelen aan de kant te schuiven en het een kans te geven. Ik stond enorm versteld van het gemak van het diëet. Ik mocht nog steeds koekjes, chips en brood eten, maar dan van Kyalin. Daardoor had ik niet het gevoel dat ik mij heel veel moest ontzeggen. Het was veel makkelijker vol te houden dan het diëet op basis van gezonde voeding. Het resultaat was dat ik op 2 maand 14kg kwijt was, iets wat mij met de diëtiste over een veel langere periode nooit gelukt is. Ik blijf nu ook stabiel, terwijl ik vroeger na een tijd altijd terug bij kwam.

Mariska Voet, 30 jaar, Outrijve, PT & groepslessen, Loopschema

 

Na mijn laatste keizersnede kreeg ik mijn buik niet meer zo plat als voorheen. Ik ging bij Febe langs voor info en gooide mij in de sport. Ik volgde 3 groepslessen per week, en wilde daarnaast ook graag mijn conditie verbeteren met het lopen. Ik had hier reeds eerdere pogingen voor ondernomen met Start to Run, waarmee het niet lukte.

Febe vroeg mij om bij haar langs te komen voor conditietests en een houdings- en lichaamsanalyse, om te checken of mijn lichaam fysiek klaar was voor het lopen. Daaruit bleek dat mijn kuiten enorm gespannen waren, en dat ik ook last had van een holle onderrug. Febe raadde mij aan om eerst een tijdje personal training te combineren met het loopschema dat ze mij gaf, waarbij ik stretch technieken leerde en mijn zwakkere spieren trainde om zo loopblessures te vermijden. Na 5 weken kon ik 5km lopen, iets wat mij met start to run nooit gelukt is. Mijn holle onderrug is voor een groot deel gecorrigeerd, waardoor mijn buik nu ook veel strakker lijkt. Mijn vetmassa is 4,3% gezakt en ik ben 8cm buikomtrek kwijt. Ik zit nu terug op mijn streefgewicht.

Emmy Dewaele, 45 jaar, Otegem, -10kg
Nadia Messiaen, 65 jaar, Otegem, -14kg

Ik leerde Febe kennen doordat mijn dochters bij haar Zumba les volgen. Nadat ik zelf 5kg afviel kwam ik op een platform terecht waar ik niet meer afviel. Ik wilde graag dat extra duwtje in de rug en toen ik hoorde dat Febe ook voedingsadvies geeft, besloot ik bij haar langs te gaan, en met succes! Ik verloor nog 10kg extra met behulp van haar programma. In het begin vond ik het moeilijk omdat ik heel graag veel brood en aardappelen at, maar nu ben ik gewoon aan mijn voedingsschema en ik voel mij veel fitter en heb meer energie. Mijn huid is ook veel mooier en voel mij beter in mijn vel.

 

Toen ik mijn succes zag, overhaalde ik ook mijn schoonmoeder Nadia om bij Febe te gaan. Zij is 65 en was enorm zwaar ondanks dat ze bijna niets at. Met het schema van Febe is ook zij 14kg afgevallen. Ze eet nu ook regelmatiger en gezonder, waardoor ook zij zich beter voelt.

 

Inge De Bels, 30 jaar, Ruien, -20kg, Groepslessen

Eind oktober ben ik bevallen van mijn vierde kindje. Ik was heel wat kilo's aangekomen en had een enorm complex over mijn buik. Na 2 maand startte ik met Zumba en Pilates bij Febe, ik volgde in totaal 3 lessen per week bij haar. De Zumba was ideaal voor vetverbranding, met de Pilates verstevigde ik mijn slap geworden spieren. In het begin was het heel lastig, maar langzaam aan werd ik sterker en werd het ook makkelijker! Ook de kilo's vlogen eraf en nu, 6 maand na de bevalling, ben ik maar liefst 20kg afgevallen en ben ik over gans mijn lichaam veel strakker en steviger!

Kimberly Opsomer, 23j, Oudenaarde, -9kg, 8 weken programma

 

Toen ik reclame zag voor het 8 weken programma in de fitness, besloot ik om ervoor te gaan. Ik schreef me in bij Febe en werd wekelijks begeleid. Ik kreeg elke week 2 tips die ik moest toepassen, en leerde zo stap per stap mijn voedingspatroon aan te passen. Daarnaast gaf Febe mij wekelijks een persoonlijk sportprogramma waarbij ik lichte training deed. Na 8 weken was ik 9kg lichter, dit zonder crashdieet of supplementen. Ik weet nu hoe ik gezond moet eten en kan dit verder toepassen, waardoor ik nog steeds blijf afvallen. Dit is een nieuwe start voor mij geweest!

Jovanka Voet, 36 jaar, Avelgem, -9 kg, 8 weken programma

 

Ik ging al een tijdje naar Febe’s Zumba les, toen ik zwanger werd van mijn zevende kindje.

Na mijn bevalling wou ik mijn kilootjes terug kwijt en besloot mee te doen met het 8 weken programma in Avelgem. Ik koos voor de formule met supplementen en verloor op 8 weken tijd 9 kilo. Ik vond het zeker niet lastig of een moeilijke opgave, de tips die we elke week kregen waren heel handig en de shakes waren lekker. Ik had geen honger en vond het makkelijk vol te houden.

Het feit dat we in groep werkten was heel motiverend, we konden elkaar ondersteunen en beseften door de verhalen dat we niet alleen waren met onze moeilijkheden.

Na afloop van de 8 weken was mijn buik zelfs platter dan voor ik de eerste keer zwanger werd!

Evelyne Courtens, 38 jaar, Avelgem, -10kg

 

Ik leerde Febe kennen in de Zumba les. Toen zij hoorde dat ik enkele kilootjes kwijt wilde raken heeft ze me uitgenodigd voor een vrijblijvende lichaamsanalyse en een voorstel voor een aangepast voedingsschema. 

Voor ik Febe leerde kennen was ik een kleine 5 kg kwijt maar bleef ik steken. Aan de hand van haar advies en veel bewegen ben ik nog 10 kg kwijt geraakt. En wat het mooiste aan al dit is, ik heb er toffe vrienden aan overgehouden en blijf nu op mijn gewicht. Ik heb zelfs mensen op mijn werk geadviseerd met de kennis die ik van Febe geleerd heb, waardoor ook zij nu gezond eten!

Sylvie Van de Weghe, 37 jaar, Oudenaarde, -11kg, Kyalin

Als fulltime werkende mama van twee dochters (2 en 5jaar), voelde ik me steeds moe en had last van een slepende verkoudheid. Door de drukke dagindeling nam ik geen tijd om te eten, soms at ik maar 2keer per dag en dan was het een ‘gezond broodje’ of soms eens een warme maaltijd. 


Toen ik bij startte met sporten, heb ik eerst een maand zonder bijkomend dieet geprobeerd. Dit resulteerde in 1.5kg gewichtsverlies maar dit bleek geen vetverlies te zijn, maar spiermassa die ik verloor. De motivatie om elke keer te komen sporten zat me ook niet zo hoog, omdat ik steeds moe was.


Febe heeft me toen geïnformeerd over het Kyalin programma en ben dan ook meteen aan de slag gegaan. Vanaf de eerste week kreeg ik een boost van energie en at ik veel meer dan ik gewoon was. Dankzij de wekelijkse controle en begeleiding van Febe, viel ik week per week af. Zo ben ik van een BMI van 25,8 naar een BMI van 22,5 gegaan en dit in 5maand tijd. Dit komt neer op een gewichtsverlies van 11 kg.  Voor ik startte met Kyalin had ik een verbrandingsleeftijd van 55 jaar terwijl ik momenteel op een verbrandingsleeftijd zit van 39 jaar.


Tijdens mijn dieet heb ik nooit het gevoel gehad dat ik echt aan het diëten was, omdat de maaltijden van KYALIN zo uitgebreid zijn. Vandaag eet ik nog enkel KYALIN als tussendoortjes. Momenteel zit ik in de re-integratie fase, ik heb een volledig ander eetpatroon en voel me veel energieker dan voorheen. Dankzij de begeleiding van Febe en het KYALIN dieet heb ik geleerd, de juiste voedingselementen en hoeveelheid voeding, in mijn drukke leven te combineren.

Mijn man en kinderen heb niet alleen een slankere mama, maar ook een gezonde en energiekere mama die onbewust mensen inspireert om ook te starten met sporten en een gezonde voeding.  

Gratis info-gesprek

Bedankt voor uw interesse! Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
 

Blogposts