Sports, Health & Style

Inspiring Women to be their Favorite Self

Online Personal Training

Bij Sports, Health & Style kan je ook terecht voor online begeleiding. Dit kan een optie zijn als onze visie jou interesseert, maar je woont te ver, of als je beperkt bent in tijd en/of het is voor jou moeilijk om wekelijks een vaste afspraak vast te leggen.


Bij online coaching starten we altijd met een vrijblijvend Skype info-gesprek. Heb je geen Skype, dan is Messenger of Whatsapp ook een mogelijkheid. 


Tijdens het info-gesprek gaan we na wat jouw doelen zijn, en hoe we die het best kunnen bereiken. Bij online coaching heb je elke week een check-in moment op Skype, en onbeperkt ondersteuning via Messenger of email. Je krijgt een persoonlijk programma zowel qua voeding als training, en voor de personal training heb je toegang tot instructievideo's opgenomen door Sports, Health & Style zelf. 


Bij de personal training wordt er bij de opstart een houdingsanalyse afgenomen via Skype, zodat wij naargelang jouw beperkingen en sterktes een correct en persoonlijk programma kunnen opstellen. Ook kan je kiezen voor een optie waarbij je video's van je eigen oefeningen opstuurt, waarbij wij jouw houding analyseren en feedback geven ter correctie.


Een laatste service die wij optioneel aanbieden, is personal training via Skype. Hierbij zal de trainer de oefeningen voor tonen, waarna jij je oefeningen uitvoert en de trainer live corrigeert.


Personal training en voedingscoaching online is ook een goedkopere optie dan 1 on 1 training. 


Interesse? Laat een berichtje na in de antwoordbox hiernaast en wij nemen contact met jou op voor een vrijblijvend gesprek!