Sports, Health & Style

Inspiring Women to be their Favorite Self

Training, Voeding & Mindset voor een blijvende transformatie

In februari 2018 startten wij voor de eerste maal met ons afslankprogramma 'Body Transformation Bootcamp'. Dit programma werd specifiek ontwikkeld om op een korte termijn snel en blijvend vetmassa te verliezen, en deze resultaten ook te behouden door het integreren van een positieve mindset, structuur in training en een voedingspatroon dat haalbaar blijft op lange termijn. De Bootcamp is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, sportief of niet, veel of weinig overgewicht. Het programma wordt steeds naar jouw noden aangepast, zodat het voor iedereen haalbaar is.

Eerstkomende data:

11/11 tem 22/12


Trainingen op zondag 10u30 en dinsdag 20u15 (alternatieven mogelijk)

Kick-off info-sessie en lichaamsanalyse op zondag 10/11 11u15

Doel van deze Bootcamp

Deze Bootcamp heeft als doel een ideale combinatie van training en voeding te voorzien. Je leert een gezond voedingspatroon aan, en door het invullen van het voedingsdagboek ben je je beter bewust van wat je eet. Het feit dat je in groep samen aan je doelen werkt, is motiverend en stimulerend. De trainingen zijn speciaal ontworpen om op een record tempo vetmassa te verbranden (HIIT- Training) en spiermassa op te bouwen (Krachttraining). Doordat je tijdens de krachttraining spiermassa opbouwt, verbranden die spieren ook vet in rust. Je wordt steviger, verlaagt in vetmassa, krijgt een betere houding...

Voeding: de 3 fases van de Bootcamp

De Bootcamp werd opgedeeld in 3 fases:

Fase 1: Detox fase: 
Maak je lichaam klaar voor verandering. Reset en reinig je lichaam, breng je hormonen terug in balans en raak van je suikerverslaving af.

Fase 2: Fatburnfase:
Je lichaam is nu klaar voor optimale vetverbranding. In deze fase schakelen we je lichaam terug om van suikerverbranding naar vetverbrandingsmachine, dit door middel van verhoogde prote├»ne-inname en verminderde koolhydraat-inname. Hier gaan we dat reserverlaagje te lijf!

Fase 3: Rebuildfase:
Hierin leer je om lifestyle veranderingen te maken, die op lange termijn blijvend resultaat geven. Je leert je voedingspatroon om te schakelen van 'ongezond lekker' naar 'verantwoord lekker', iets dat haalbaar is op lange termijn. De trainingen zijn gericht op kracht & conditie.

Voedingsschema gebaseerd op gezonde, pure voeding

Online Interactieve Coaching groep

Naast de infosessie bij de eerste training, is er coaching online via Facebook. Hier worden live video's in gepost, met opdrachten, tips, mindset training, alsook recepten en belangrijke mededelingen. Dit is een INTERACTIEVE groep, waar je actief kan aan deelnemen, recepten posten die je uitprobeert, extra beweging die je doet, enzovoorts. Gedurende deze 6 weken zijn we een hechte groep op dezelfde missie, en dus ook elkaars grootste steun. Hoe meer we betrokken zijn bij al deze activiteiten, hoe groter onze motivatie zal zijn.

Inbegrepen in deze Bootcamp:

*Info-sessie voor de start: Gezonde voeding (1u)


*3 Lichaamsanalyses waarbij gewicht, BMI, vetmassa, omtrekken etc gemeten worden: voor, tijdens en na de Bootcamp


*12 trainingen (2x per week): 1x HIIT en 1x Kracht


*Online voedingsschema en dagboek


*Toegang tot besloten Facebook Groep: Recepten, Mindset coaching, video's, tips,..


*Detox Fase: Detox pakket


*Fatburn Fase: 12 dagen box prote├»nerijk ontbijt & tussendoortjes


*Afsluitende info-sessie: Wat na de Bootcamp?

Wat vinden onze deelnemers?

 

Info & Inschrijven