Sports, Health & Style

Inspiring Women to be their Favorite Self

China-Beijing-1

Posted by Fébe Verbesselt on March 17, 2017 at 4:00 AM

Beijing, China 1


De eerste dag zit erop! Een lange dag, we waren 11u op stap vandaag.

Eerst wil ik ik graag een paar praktische zaken delen, voor het geval je graag naar China wilt :)


Om voor vertrek te regelen: zorg dat je verschillende VPN-apps en browsers op je laptop/smartphone installeert, want Facebook, Google, Gmail en Instagram worden geblockt in China.


Op de luchthaven had ik vlot toegang tot Hotmail en zelfs Facebook, maar Instagram werkte niet.


Ik stak voor vertrek mijn licht op bij een aantal internet kenners en ik installeerde op mijn telefoon Hola, Opera en Betternet. Voorlopig werkt enkel de betalende versie van Betternet, daar kan ik alles mee doen. Dit kan wel schelen van hotel tot hotel, ik houd jullie op de hoogte in volgende blogs ;)

Op mijn laptop installeerde ik Tor browser waar je anoniem mee kan surfen. Dit werkt ook, maar wel heel traag.


Geld: in tegenstelling tot de meeste reisbestemmingen, waar de goedkoopste manier om aan lokale munt te geraken afhalen is met creditcard, wissel je in China best Euro’s in een wisselautomaat. Hier lees je je paspoort in, en je schuift je biljetten gewoon in de machine. Je betaalt een kleine commissie van ongeveer 3 euro per transactie. Haal je geld af met je creditcard, dan betaal je maar liefst 20% hierop! De wisselautomaten zijn vaak aanwezig in de hotels.


WC’s: de wc’s zijn een ramp hier!!! In het beste geval vind je een gat in de vloer waar je boven moet gaan hangen (ook in de restaurants). Als je geluk hebt, hangt er buiten ergens een rol waar je wat papier kan afhalen, maar meestal wordt zelfs dat je niet gegund :) Kleenex mee nemen is dus de boodschap :p (en eventueel een maskertje, want de geur krijg je er ook cadeau bij!)


Eten: ook het eten is écht niet wat ik gewoon ben, ik sta nochtans altijd open voor de lokale keuken en meestal smaakt mij dat wel, maar hier smaakt alles hetzelfde, en je krijgt ook echt weinig. Je kan ook nooit echt uitmaken wat je nu aan het eten bent, het kan vis, kip, of varken zijn, maar misschien is het ook hond, wie zal het zeggen? De structuur van het voedsel is hier gewoon helemaal anders. Echt niet mijn ding! Gelukkig ben ik wat eten betreft altijd goed voorzien vanuit België, mijn proteinerepen zullen deze keer heel goed van pas komen. Het ontbijt in het hotel is ook wel in orde, tussendoortjes mee gritsen van het buffet is dus ook aangewezen ;)


Smog: Op het eerste zicht lijkt de smog in Beijing niet zo erg, omdat je het niet echt ruikt (in Santo Domingo ruik je echt de uitlaatgassen van de auto’s, en in eerste instantie vond ik het daar erger dan hier), maar aan het eind van de dag voel je de smog aan gans je lijf: je ogen prikken, je gezicht en handen voelen zanderig en droog aan, je lippen zijn uitgedroogd en je hebt ongelooflijke dorst (ik dronk vandaag 2,5l water), je longen zitten precies dicht en je keel voelt rauw aan. Tip: smeer een goede dagcrème! Ik heb vanavond eerst mijn propolis crème gesmeerd, en dan pas mijn nachtcrème (Propolis ontsmet en beschermt de huid). Morgen ga ik eerst opnieuw mijn propolis crème smeren, en dan pas mijn dagcrème erop. Ik heb geen maskertje mee, maar eigenlijk is dat geen overbodige luxe. De stad lijkt donker, ook al schijnt de zon, er hangt net een sluier voor. Je ziet bijna nooit een blauwe lucht in de stad. Op foto’s zie je ook dat de kleuren minder levendig zijn.


Taal: De mensen spreken hier enkel Chinees. Zelfs in de hotels spreekt men maar weinig Engels. Ook de gidsen spreken niet perfect Engels. Helemaal alleen rondtrekken zou ik dus zelf niet doen in China. Als je verdwaalt, is er niemand die je kan helpen...


De Chinezen: De Chinezen zijn écht super vriendelijk! Het is hier veilig om rond te lopen, geen gevaar voor pickpockets, of andere kleine criminaliteit. Wel moet je oppassen voor het aankopen van fake souvenirs, en opletten dat ze je de juiste biljetten terug geven (het hoofd van Mao moet er op staan ;) ) Als toerist ben je hier een attractie, ze filmen en fotograferen je zonder te vragen, en willen met je samen op de foto (selfieeeeee!)


Allright, over naar Beijing dan!

Beijing is de hoofdstad van China, en telt 20 miljoen inwoners... Crazy!!! Om van de ene kant naar de andere te rijden, heb je 3 uur nodig (zonder files). Het is echt een grote, moderne stad, heel proper en georganiseerd. Geen gekke chauffeurs, propere straten, en ook veilig om in rond te wandelen.


Vandaag bezochten we eerst de Hutong, de originele Chinese huizen met binnenplaatsen, waar een ganse familie samen woont in een klein aantal vertrekken. De huizen zijn hun eigendom, maar kunnen nooit verkocht worden. Als ze ze weg doen, worden ze eigendom van de staat. Tot voor kort was het ook zo dat je, als je een eigendom bezat, dit na 70 jaar terug eigendom van de staat werd. Dit is nu afgeschaft. De huizen in Beijing zijn heel duur. Een appartement van 100m2 kost hier meer dan 1 miljoen euro...
Na een tocht met de Riksja bezochten we de Tempel van de Hemel. De keizer organiseerde hier één keer per jaar een viering, een offering voor hun god (de Draak), om de oogst te zegenen.
De kleuren zijn blauw (symboliseert de hemel), en groen (symboliseert de aarde), en betekent dus de connectie tussen hemel en aarde. Andere populaire kleuren in China zijn geel (vorstelijk) en rood (macht). De twee dieren die het meest een rol spelen zijn de draak en de leeuw.Na een karige lunch trokken we verder naar het Tiananmenplein. Hier zijn gruwelijke dingen gebeurd, maar daar kon (lees: mocht) onze gids niets over vertellen. Enkel het goede nieuws kan hij ons mee delen. Een teken dat de Chinezen nog steeds onwetend én onder de duim worden gehouden.


Vanuit het Tiananmenplein trokken we door de Verboden Stad. De enige man die daar woonde, was de keizer, samen met een hele hoop concubines, en euneuchen die hem dienden. Je ziet deze gebouwen en tuinen passeren in de film The last Emperor.


Na het diner (gelukkig al iets beter dan de lunch!) gingen we terug naar het hotel, waar een douchke enorm deugd deed. Ik kocht Pringles en M&M’s in het winkeltje van het hotel (HONGER!!!!), maar zelfs dàt smaakt anders :'(


Morgen beklimmen we de muur, ik ben benieuwd!!!

Categories: Avontuurlijk reizen

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

115 Comments

Reply Equapse
8:20 PM on May 6, 2021 
daily cialis online[/url]
Reply Illona
4:48 AM on May 3, 2021 
url=http://ueae.ru says...
??????? ?? ????? ? ?? ??????
Reply VeoldWogue
11:18 PM on May 2, 2021 
:)
url=http://fccland.ru/ says...
:)
:)
Reply Heatherprona
2:05 AM on May 1, 2021 
Perfect update of captcha solving software "XRumer 19.0 + XEvil 5.0":

Captchas breaking of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Microsoft, MailRu, SolveMedia, Hydra,
and more than 12000 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 5.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, SERP Parser, GSA SER, RankerX, ZennoPoster, Scrapebox, Senuke, FaucetCollector and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.

P.S. YES, latest version of XEvil solve ReCaptcha-3, used on your website, TOO! As you see ;))

FREE DEMO AVAILABLE!

See you later ;)


XEvil.Net
Reply Floydfrajonigor
11:48 PM on April 28, 2021 
??????????????? ????????????????? ?????? ???????? ??????-150 — ?????, ??????????? ?????? ???????????, ???????????, ????????????????? (????????), ????????????????? ????????, ? ????? ????????-??????????. ???????? ?????? ??????-150 ???????????? ??? ??????????? ????????? ???????????, ?????????????????? ? ??????????? ????????, ? ????? ???????? ???????? ? ?????????? ??????????????? ??????????? ???????? ? ??????????????? ?????????? ??????? ???????? ??????. ??????????? ?????????????? ? 150 ??????????? ? ??????????? ?? ???????????? ?????????? ??????.
???????? ???????? ????????
url=https://batajsk.neftel.ru/datchik-davlenija-metran-150 says...
??????-150


????? ???????? ????????? ????????????? ??????????? ??????? ??????-150 ?? ????????? ? ??? ?????????????????:

????? ?????????? ?????? ? ????? ?????????? ???????????;
???? ??????????? ? ??? ? ??????????? ????? ?????????????? ? ????? 90 ??.;
????? ????? ??????? (????????????) ??????????? ? ???????????;
??????? ?????? ?? ????????? HART, ????????? ???? ?????? ????? ????????????? ? ??????????? ??????? ???????????/?????????? ?????????????;
???????? ?????? ?? ?????????? ?????????;
?? ??????? ????????? ??????? ??????, ?????????? ????????????? ????????? ????????? «????»;
?? ??????????????? ?????????? ??????????? ??????????????? ???????;
???????? ???????????? ? ????? ? ????????????;
??????? ????????, ??????????????? ?????????? ???????? ????????????? ???????? ? ??????? ?? ????? ??????? ????????? ???????????? ??????????.

????? ??????????? ???????? ? ???????????????? ??????-150:

??????????? ?????? ??????? Coplanar ???????????? ???????? ??? ?????? ???????? ????????????? ??????? ? ????????: ??? ?????? ????????? ??????????, ??? ?????? ? ??????????? ???????, ??? ?????? ? ????????? ??????????????? ??????????;
?????????? ?150 ??? ??????????? ????????? ?? ????? 55 ??. ???? ??????????? ???????????? ??????? ??? ????????? ?????????????? ???????????? ?????????;
?????????? ? ??-??????????? ? ? ????????? ??????????? ????????? ?????? ????? ?? ????? ????????? ??????? ??????????? ????????? ????????;
????? ?????????? ??????????? ??????????? ??????????.

?????????? ? ???????????????????? ???????? ??????? ????? ????????? ???????????:

???????? ?? ????? ??????????????? ?150 ??? ?????? ?????????????? HART-?????????????;
???????? ???????? ??? ?????? ?? H-Master/Metran-150, HART-?????? ??? ??????????????? ?150, ????????????? ?????????? ??? ??????????? ?? ???????????? ??????? ???????????????? ?????;
???????? ??? ?????? ???????????? ???????, ????????????? ?? ?????, ??????????? ??? ? ????????? ???????????.

? ????? ?????? ????? ????????????????? ??????????????? ??????-150:

? ?????? ????????? ? ????????;
? ???????? ?????? ??? ???????? ????;
? ????????? ??????????????;
? ????????????? ????????????, ? ??????? ?????? ? ???????????.

?????? ????? ???????? ???????? ??? ????, ??????? ?? ???????? ???????????? ????????? ??????????, ? ???? ??????????????. ?????????? ????????? ??????????????? ????????????? ??? ????????? ???????? ????????? ? ???????????? ????????? ? ??????????????????? ?????? (????? ???????????? ?????????? — UC).

?????? ???????? ????????????? ? ????????? ?????????? ????????: min — 0-0,025???, max — 0-60??? ? ? ??????? ????????? ?????????? ????? ?? -40??. ?? +80??.

?? ???? ??????????? ????????? ???? ?????????? ???????? ????????:

4-20?? ? HART-??????????;
0-5??.

? ??????????? ?? ??????????? ????? ???? ????????? ???????????????? ??????????:

Exi — ??????????????? ????;
Exd — ??????????????????? ????????.

?????? ?150 ?????????????? HART ?????????????? ????? 375. ????????????? ???? ???????? ?? ?????????? ???????????????? ????????????? ??????????????? — 3 ????.
url=https://batajsk.neftel.ru/datchik-davlenija-metran-150 says...
?????? ???????? ?????? 150 cg ? ????????
Reply Illona
3:27 PM on April 28, 2021 
url=http://dygay.ru says...
??????? ??????? ?? ?????? ???????
Reply ZeoldWogue
8:31 AM on April 27, 2021 
:)
url=http://okvsk.ru/ says...
:)
:)
Reply Ramonbeaum
9:16 PM on April 26, 2021 
url=https://adti.uz says...
[img]https://i.ibb.co/zZD6nC0/149.jpg
/url says...
Over the years of independence, the institute has trained more than 13000 physicians (including 800 clinical interns, 1116 masters, 200 postgraduates and 20 doctoral students) in various directions.

870 staff work at the institute at present,[when?] including 525 professorial-teaching staff in 55 departments, 34 of them are Doctors of science and 132 candidates of science. 4 staff members of the professorial-teaching staff of the institute are Honoured Workers of Science of the Republic of Uzbekistan, 3 ??“ are members of New-York and 2 ??“ members of Russian Academy of Pedagogical Science.

The institute has been training medical staff on the following faculties and directions: Therapeutic, Pediatric, Dentistry, Professional Education, Preventive Medicine, Pharmacy, High Nursing Affair and Physicians??™ Advanced Training. At present[when?] 3110 students have been studying at the institute (1331 at the Therapeutic faculty, 1009 at the Pediatric, 358 at the Dentistry, 175 students at the Professional Education Direction, 49 at the faculty of Pharmacy, 71 at the Direction of Preventive Medicine, 117 ones study at the Direction of High Nursing Affair).

Today graduates of the institute are trained in the following directions of master's degree: obstetrics and gynecology, therapy (with its directions), otorhinolaryngology, cardiology, ophthalmology, infectious diseases (with its directions), dermatovenereology, neurology, general oncology, morphology, surgery (with its directions), instrumental and functional diagnostic methods (with its directions), neurosurgery, public health and public health services (with its directions), urology, narcology, traumatology and orthopedics, forensic medical examination, pediatrics (with its directions), pediatric surgery, pediatric anesthesiology and intensive care, children's cardiology and rheumatology, pediatric neurology, neonatology, sports medicine.

The clinic of the institute numbers 700 seats and equipped with modern diagnostic and treating instrumentations: MRT, MSCT, Scanning USI, Laparoscopic Center and others.

There are all opportunities to carry out sophisticated educational process and research work at the institute.

Source:
https://adti.uz/oquv-uslubiy-ishlar/
[url=https://adti.uz/oquv-uslubiy-ishlar/]Institute of Medical Education


Tags:
Institute of Medical Education
medical institute faculties
the first medical library in russia
official websites of the medical institute
Reply Kevinhiz
7:30 AM on April 22, 2021 
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it
url=https://bit.ly/3sCrmNV says...
https://bit.ly/3sCrmNV
Reply Heatherprona
5:59 AM on April 22, 2021 
Perfect update of captcha regignizing package "XEvil 5.0":

Captcha breaking of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Mail.Ru, SolveMedia, Steam,
and more than 12000 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 5.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, SERP Parser, GSA SER, RankerX, ZennoPoster, Scrapebox, Senuke, FaucetCollector and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.

Free XEvil Demo available.

Good luck ;)
P.S. A Huge Discount -30% for XEvil full version until 15 Jan is AVAILABLE! :)


XEvil Net
Reply Ruautob
8:10 PM on April 21, 2021 
url=https://drawing-portal.com says...
Autocad-Training
Reply NeoldWogue
12:57 PM on April 21, 2021 
:)
url=http://sunmuseum.ru/ says...
:)
:)
Reply Davidpsync
5:56 PM on April 18, 2021 
url=https://neftel.ru/rashodomer-micro-motion says...
[img]http://dfc-co.com/wp-content/uploads/2018/04/48-1.jpg
/url says...
[url=https://neftel.ru/rashodomer-micro-motion]????????? ???????????? ???????? micro motion
Micro Motion. ???????? ???????????? ??????????? ? ?????????? Micro Motion ® ??????????? ? ?????????? Micro Motion ® ????????????? ??? ??????? ????????? ????????? ???????, ?????????, ???????????, ?????????? ????????? ??????? ?????????, ????? ? ???????. ??? ????????? ??????????? ? ???????? ???????. ??????-???? ??????????????? ???????????? ??? ????????? ?? ?????????. ??????????? ?????? ????? ??????? ???????? ???????? (????????) ? ????? ??????? ????????????????? ????????????????, ?????????????? ??????????? ??????? ???????? ????? ????????? ???????????. ??????? ??????????? ?????????????? ???????, ??????????? ? ????????? ?????????, ????????? ???????? ????????? ?????? ???????? ? ???????????????? ????? ?????. ????? ??????? ???????? ? ????????????? ??????????? ?????????, ??????? Micro Motion ??????????????? ?????? ?????????? ????????????. ??????? ?? ??????????? ?????? ?????????? ?? ???????, ?? ??????? ????????????? ???????? ??? ???????????? ???????????? ??? ???????????? ??????, ? ???????? ??? ?????????? ???????. ????????????? ????? ???????? ?????????. ????????????? ??? ???????????? ????????????, ??????? ?????? ??? ????? ?? ??????? ???????????? ????????????. ??????? ????? ????????????????, ???????????? Micro Motion, ???????? ??????, ????????????????? ?? ?????? MVD™ ??????????, ??????????????? ??? ????????? ? ??????? ?????, ????????? ??????????? ??????????????????, ? ????? ??????, ??????? ??????????? ??????????? ?? ???????. ??????????????? Micro Motion ???????????? ???????????????? ????????? HART ® , Modbus ® , FOUNDATION™ fieldbus e Profibus. ????? Micro Motion ???????? ?? ???? ????. ??????????? Micro Motion ????????? ????????? ?????????????????? ? ????????????? ????????????, ? ????? ????????????? ????????????? ???????????. ????? 300000 ???????? ??? ??????????? ? ??????? ???????? ?? ?????? ???????????? ?? ???? ????. ?????????? ? ??? ? ???????? ??? ???? ???????? ?????? ??????????? ?? ??????????? ? ????????? ????? - ???????????? ??????????? Micro Motion. ??????, 454138, ?????????, ????????????? ????????, 29, ?/? 9127.
url=https://neftel.ru/rashodomer-micro-motion says...
???????????? ?????????? ???? ???? 260
Reply Carrollabado
11:36 PM on April 16, 2021 
https://www.assayyarat.com/forums/member330969.html
http://omp.radio.gov.pk/forums/users/dhyskycle/
http://forums.arlongpark.net/member.php?u=130412
https://www.ranger-forums.com/members/taxigartick-72287/
https://hds.kinolords.com/user/taxibigmarl/
http://www.alrafi3.com/forum/member.php/18644-freesteoriend
http://anima-rpg.com:/member.php?action=profile&uid=52322
https://www.toolandfab.com/members/135458-Isonia
http://aoooir.kz/user/MMblibe/
http://afiapath.free.fr/forum/profile.php?id=6532
https://www.lifestyle-forum.net/members/sprinfaloula.html
http://skiindustry.org:/forum/member.php?action=profile&uid=11338
1
http://www.inktalks.com/discover/302/sai-gaddam-sexual-urges-and-
internet-searchesSexual
https://bbs.fnrx.net/space-uid-98320.html
http://www.9198899.com/space-uid-45017.html

https://go.aupeopleweb.com.au/home.php?mod=space&uid=50786
https://www.crazys.cc/forum/space-uid-557897.html
http://ledsoft.ru/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=5213

http://yi9.net/home.php?mod=space&uid=33580
http://forum.wyrobynaturalne.eu/member.php?action=profile&uid=110
720
https://marketinginc.com/forums/member.php?84811-Traffspax
http://forum.wyrobynaturalne.eu/member.php?action=profile&uid=110
720
http://forum.aunbox.com/member.php?731214-TraffEpheld
https://www.crazys.cc/forum/space-uid-625938.html
http://www.xtremesystems.org/forums/member.php?714313-Bathroomsfe
f

https://forum.ventrilo.com/member.php?u=490239
https://uklianjiang.com/home.php?mod=space&uid=33146
http://www.9198899.com/space-uid-45017.html
http://www.thbattle.net/space-uid-217119.html
http://bbs-bbin.com/home.php?mod=space&uid=427620

http://chat.zelaron.com/forum/member.php?u=748279
https://kadett.in.ua/index.php?action=profile;u=26490
http://bbs.kedacom.com/home.php?mod=space&uid=271610
http://www.bbs-bbin.com/home.php?mod=space&uid=5075484
http://www.v6power.net/vb/member.php?u=247229


url=http://cary-star.ru/ says...
?????? ??????? ???? ??? ???

url=http://cary-star.ru/ says...
starark ????????

url=http://cary-star.ru/ says...
space star ????????

url=http://cary-star.ru/ says...
???????? ????? ????

url=http://cary-star.ru/ says...
???????? ???? ??? ? ???


url=https://astra-electric.ru/product/shveller-perforirovannyj-s
hp-60kh35-k235/ says...

??????? ?? 60 35 ???????

url=https://astra-electric.ru/ says...
??? ???????

url=https://astra-electric.ru/product/shveller-perforirovannyj-s
hp-60kh35-k235/ says...

??????? ??????????????? ?????? 2 000 ?? ?? 60?35

url=https://astra-electric.ru/product/shveller-perforirovannyj-s
hp-60kh35-k235/ says...

????? ?????????? ????? ??3 ??????????????? ?? 60?35 ??

url=https://astra-electric.ru/product/profil-montazhnyj-c-obrazn
yj-ms-3030/ says...

ms 3030 u
Reply LeoldWogue
4:04 AM on April 16, 2021 
:)
url=https://coronavirus-website.ru/ says...
:)
:)
Reply Heatherprona
2:49 AM on April 15, 2021 
Absolutely NEW update of captchas regignizing software "XEvil 5.0":

Captcha regignizing of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Hotmail, MailRu, SolveMedia, Steam,
and more than 12000 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 5.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, SERP Parser, GSA SER, RankerX, ZennoPoster, Scrapebox, Senuke, FaucetCollector and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.

Free XEvil Demo available.

See you later ;)
P.S. A Huge Discount -30% for XEvil full version until 15 Jan is AVAILABLE! :)


XEvil Net
Reply Shawnslest
5:49 PM on April 14, 2021 
Hi, cool video to watch for everyone
url=https://bit.ly/31yui30 says...
https://bit.ly/31yui30
Reply FeoldWogue
7:20 AM on April 11, 2021 
:)
url=https://oktmo.ru/ says...
:)
:)
Reply Andreasxvo
11:37 PM on April 9, 2021 
?????? ????????!?????????? ?????? ???????? ?????????? ???? ??? ?????? ??????? ??????? ?? ????. https://drive.google.com/file/d/1Y0zYtrRCia9jfU-BH3WPIbhph6HvwDRl
/view?usp=sharing ??????? ??????? ? ?????? – ?????? ???????? ???????????? ? ???????? ?? ???? ?????. ??????????? ???????? ??? ???? ? ????????????? – ???????? ?????? ? ???????????? ?????? ????????? ???? ?? ????? ???????? ? ?????? ?????! ?????? ???????? ??????? — ????? ??????????????? ???????? ??????? ? ??????????? ??????? ????? ????????, ?????????? ????????, ?? ???????????? ??????? ??????-????? ? ????? (???????? ?? ???????? ???????? ???????????? ????? ?????????? ???), ??????? «????????????» ? ??????. ??? ???????? ??????? ??????????? ?????????? ?????? ?? ????????????? ??????? ? ??????????? ??? ??????? ?????????, ??????? ????????? ????? ??????. ??? ???? ??????????? ???????? ???????????? ?????? ?????? ?? ???????? ? ???????????? ????????? ?????? ???????????? ??????. ??????? ???????? ???????? ??????????? ??????? ????? 200?. ?????? ??????? ?????????? ????????? ?????? ???????? ??????? ?????? ?? ?????? ??????, ??? ????????? ?????? ? «?????????» ??, ?? ? ?????? ??? ????????? ? ?????? ??????????? ???????? ??? ?????????. ? ????????? ?????? ??? ?????? ?????? — ?????????? ????? ?????????. ????? ??????????? ? ???? ??????????? ????????, ? ????????? ???????????? — ?? ??????????.
????????!
Reply Heatherprona
11:44 AM on April 9, 2021 
Perfect update of captchas recognition package "XEvil 5.0":

Captcha recognition of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Hotmail, MailRu, SolveMedia, Steam,
and more than 12000 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 5.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, SERP Parser, GSA SER, RankerX, ZennoPoster, Scrapebox, Senuke, FaucetCollector and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

See you later ;)
P.S. A Huge Discount -30% for XEvil full version until 15 Jan is AVAILABLE! :)


XEvil Net