Voedingsadvies - Loopschema's - Online Coaching

Sports, Health & Style

Personal Training - Groepslessen - Lignavita Prote├»nedieet -

Febe Verbesselt, Zaakvoerster, Personal Trainer & Voeding

Ik ben Febe, 32 jaar en mama van twee kleine bengels.


In 2009 werd ik fitness instructor, niet lang daarna startte ik ook als voedingsconsulente. Van februari 2013 tot april 2015 was ik actief als clubmanager bij een fitness exclusief voor dames, waar ik dagelijks mensen begeleidde om af te slanken, meer energie te hebben, aan te komen, kortom naar een gezonder leven te begeleiden.


Sinds april 2015 werk ik in mijn eigen zaak, Sports, Health & Style, waar ik verder gegroeid ben in wat ik het liefste doe: mensen helpen hun doelen te bereiken, dit door Personal Training, begeleiding voeding en groepslessen. 


Ik ben gecertificeerd Pilates & Zumba instructor, Kyalin Afslankcoach en behaalde mijn diploma als NASM Personal Trainer. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd Runners Specialist, waardoor ik zowel online als offline lopers coach en train.


Als ondernemer ben ik constant op zoek naar gemotiveerde mensen om mijn zaak uit te breiden en te verbeteren. Ben je dus personal trainer, voedingsconsulent of heb je gewoon een passie voor gezondheid, bewegen en/of beauty, neem dan contact met mij op, misschien pas je wel in ons team!


Sinds 2013 kom ik dagelijks in contact met mensen die willen veranderen, afslanken, bijkomen, meer energie willen, willen sporten. Ik hou ervan om die mensen te helpen en bij te staan met mijn kennis van voeding en fitness.

 

Wil jij ook graag je eigen geluk in handen nemen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een lichaams- en welzijnsanalyse, en sta versteld van het resultaat!


Groetjes,

Febe.

 

Neuza Da Silva Castro, Fitness Instructor & Cupcake Fairy


Neuza is een Portugese energiebom met passie voor fitness en.... cupcakes! Met haar Foodtruck brengt ze de lekkerste cupcakes aan de man, wat haar de perfecte bondgenoot maakt van Febe, om bij SHS lekkere, gezonde guilty free dessertjes aan te bieden.


Een lesje BumBum Brasil, Piloxing of een lekkere taart (of beide), bij haar ben je aan het juiste adres!